İphone 6

Son zamanlarda telefon piyasasının hızla ilerlemesiyle, kıyasıya rekabet oluşmuş durumda. Dolayısıyla telefon üreticileri çok çekişmeli bir rekabetin içinde kendilerini bulmaya başladılar. Kulaktan kulağa gelen bilgilere göre iPhone 6 bir devrim daha gerçekleştirmek istiyor. Yeni modelinde dokunmatik ekrandan vazgeçileceği ve hover touch teknolojisine geçileceği söylenmektedir.
iPhone 5s özelliğine getirilen parmak izi uygulamasını  iPhone 6′da ise kalp ritmi uygulaması kullanılacağı söylenmekte. Özellikle spor yapan kişiler için çok faydalı olacak bu uygulama sayesinde düzenli kalp atışlarını ve kalp sağlıklarını denetleyebilecekler. Hover touch teknolojisi ile dokunmatik olayı ortadan kalkacak ve daha telefona dokunmadan fonksiyonları kullanabileceğiz. Ancak hover touch teknolojisi ile bir çok tartışma sitelerinde bunun pek kullanışlı  olmayacağı yönünde tartışmalar yaşanmakta.
Çin’in teknoloji sitesi Epoch Times İphone 6′nın çıkış tarihi ile ilgili bir haber yayınladı. Bu habere göre ”İphone 6 2014 Ekim ayından önce piyasaya çıkmayacak. Ayrıca Inventors Business Daily, İphone 6′nın Haziran yada Temmuz ayında çıkacağı iddiasında bulundu.
iPhone 6‘nın Türkiye’de 2500 TL ile 3000 TL arasında satılacağı tahmin ediliyor.

0 yorum to “İphone 6”

Yorum Gönder